Låna 8500 kr med betalningsanmärkning

I tabellen nedan visas snabblån på 8500 kr för dig med betalningsanmärkning med de billigaste smslånen längst upp.
Lånebolagen på denna sida erbjuder snabblån med betalningsanmärkning. Du behöver nästan alltid en inkomst för att beviljas ett lån men enstaka utlånare beviljar lån utan inkomst. För dig med betalningsanmärkning så gör snabblåneföretaget en bedömning över din kreditvärdighet. Om du har inkomster så beviljas du oftast smslån med betalningsanmärkning hos Kronofogden även om du råkat samlat på dig en betalningsanmärkning tidigare. Det är alltså möjligt med smslån på 8500 kr trots betalningsanmärkning hos Kronofogden.

Bästa lånet november 2020

Just nu är det billigaste lånet på 8500 kr från Ferratum. De erbjuder nya kunder räntefria lån där du endast betalar tillbaka 8500 kr!
  • Jämför de bästa snabblånen i Sverige.
  • Testade samt godkända av Finansinspektionen.
  • Enkla och säkra lån.

Jämför alla lån

Utlånare Lånekostnad Lån utan UC Betalningsanmärkning Räntor Löptid
Låna 8500 kr från Ferratum 0 kr - Räntefritt lån1
0% –0% 30 dagar
Låna 8500 kr från Onea 850 kr (10%)0% –0% 30 dagar

1 Ferratum erbjuder räntefria och avgiftsfria lån till nya kunder. Detta gör de för att just du ska testa deras lån och de hoppas att du kommer bli nöjd och fortsätter låna pengar av dem. Du måste fortfarande uppfylla deras krav på kreditvärdighet. Ansök direkt om lån på 8500 hos Ferratum.

Exempel: Om du lånar 8500 av Ferratum och räntan är 0% tillkommer inga extra avgifter på lånet på 8500 kronor och du behöver bara betala tillbaka 8500 kr. Detta är alltså ett helt avgiftsfritt lån om du betalar tillbaka det inom 30 dagar.

Ny uträkning av lånekostnad

Uppläggningstid:

Alla långivare är registrerade hos Finansinspektionen.