Låna 9500 kr med betalningsanmärkning

I tabellen nedan visas snabblån på 9500 kr för dig med betalningsanmärkning med de billigaste smslånen längst upp.
Lånebolagen på denna sida erbjuder snabblån med betalningsanmärkning. Du behöver nästan alltid en inkomst för att beviljas ett lån men enstaka utlånare beviljar lån utan inkomst. För dig med betalningsanmärkning så gör snabblåneföretaget en bedömning över din kreditvärdighet. Om du har inkomster så beviljas du oftast smslån med betalningsanmärkning hos Kronofogden även om du råkat samlat på dig en betalningsanmärkning tidigare. Det är alltså möjligt med smslån på 9500 kr trots betalningsanmärkning hos Kronofogden.

Bästa lånet juni 2021

Just nu är det billigaste lånet på 9500 kr från Ferratum. De erbjuder nya kunder räntefria lån där du endast betalar tillbaka 9500 kr!
  • Jämför de bästa snabblånen i Sverige.
  • Testade samt godkända av Finansinspektionen.
  • Enkla och säkra lån.

Vi vill tipsa om att kolla in ICABanken. De erbjuder i juni 2021 i många fall bättre räntor än de övriga långivarna.

Jämför alla lån

Utlånare Lånekostnad Lån utan UC Betalningsanmärkning Räntor Löptid
Låna 9500 kr från Ferratum 0 kr - Räntefritt lån1
0% –0% 30 dagar
Låna 9500 kr från Onea 950 kr (10%)0% –0% 30 dagar

1 Ferratum erbjuder räntefria och avgiftsfria lån till nya kunder. Detta gör de för att just du ska testa deras lån och de hoppas att du kommer bli nöjd och fortsätter låna pengar av dem. Du måste fortfarande uppfylla deras krav på kreditvärdighet. Ansök direkt om lån på 9500 hos Ferratum.

Exempel: Om du lånar 9500 av Ferratum och räntan är 0% tillkommer inga extra avgifter på lånet på 9500 kronor och du behöver bara betala tillbaka 9500 kr. Detta är alltså ett helt avgiftsfritt lån om du betalar tillbaka det inom 30 dagar.

Ny uträkning av lånekostnad

Uppläggningstid:

Alla långivare är registrerade hos Finansinspektionen.