Låna 9500 kr utan UC

I tabellen nedan visas låneerbjudanden på 9500 kr utan UC med de billigaste lånen längst upp.

Bästa lånet juni 2021

Just nu är det billigaste lånet på 9500 kr från Ferratum. De erbjuder nya kunder räntefria lån där du endast betalar tillbaka 9500 kr!
  • Jämför de bästa snabblånen i Sverige.
  • Testade samt godkända av Finansinspektionen.
  • Enkla och säkra lån.

Vi vill tipsa om att kolla in ICABanken. De erbjuder i juni 2021 i många fall bättre räntor än de övriga långivarna.

Jämför alla lån

Utlånare Lånekostnad Lån utan UC Betalningsanmärkning Räntor Löptid
Låna 9500 kr från Ferratum 0 kr - Räntefritt lån1
0% –0% 30 dagar
Låna 9500 kr från Onea 950 kr (10%)0% –0% 30 dagar
Låna 9500 kr från EverydayPlus 1425 kr (15%)0% –0% 30 dagar

1 Ferratum erbjuder räntefria och avgiftsfria lån till nya kunder. Detta gör de för att just du ska testa deras lån och de hoppas att du kommer bli nöjd och fortsätter låna pengar av dem. Du måste fortfarande uppfylla deras krav på kreditvärdighet. Ansök direkt om lån på 9500 hos Ferratum.

Exempel: Om du lånar 9500 av Ferratum och räntan är 0% tillkommer inga extra avgifter på lånet på 9500 kronor och du behöver bara betala tillbaka 9500 kr. Detta är alltså ett helt avgiftsfritt lån om du betalar tillbaka det inom 30 dagar.

Ny uträkning av lånekostnad

Uppläggningstid:

Snabblån på 9500 kr utan UC

På denna sida hittar du snabblåneföretagen som erbjuder snabblån utan UC, dvs lån utan kreditupplysning via UC, Upplysningscentralen. Att det inte sker en kreditupplysning via UC innebär inte att det inte görs en kreditbedömning. Utlåningsföretaget gör bedömningen med hjälp av andra metoder eller företag. Det kan vara att kontrollera din inkomst och om du har någon betalningsanmärkning hos kronofogden. Sedan görs en bedömning över huruvida du kan betala tillbaka lånet. Smslån utan UC hjälper dig som kan betala tillbaka ditt lån trots att du tidigare dragit på dig en betalningsanmärkning eller att du inte vill att UC ska kolla upp dig många gånger vilket kan göra det svårare att få lån.

Alla långivare är registrerade hos Finansinspektionen.